• Ring oss hele døgnet på telefon (+47) 222 69 911
 • Renhold

 • Vi tilbyr de fleste renholdstjenester, gjerne som regelmessig levering til fastsatte tider og til avtalt pris eller på tilkalling når behovet melder seg.

  Det er uansett selvfølgelig deg som kunde som avgjør når renholdet skal foregå. Noe rengjøring utføres hver dag eller flere ganger om dagen, mens andre renholdsaktiviteter gjøres ukentlig eller oftere. Dette avtales i en renholdsplan.


  Renholdstjenester vi leverer


  Daglig renhold
  Hovedtyngden av våre oppdrag ligger innen det vi kaller ”daglig renhold”. Dette innebærer for eksempel rengjøring av gulv, tørking av bord og tømming av søppelkasser. Hvor ofte vi kommer, kan være avhengig av type lokaler og årstid.

  Hovedrengjøring
  Med vår hovedrengjøring får dere en skikkelig rengjøring av både vegger og tak. Det kan også innbefatte andre områder som ikke blir rengjort i det daglige renholdet – dette blir vi enige om sammen.

  Gulvvedlikehold
  Vedlikehold av gulv er en viktig del av renholdet. Kostnadene kan bli mangedoblet om man utsetter dette arbeidet for lenge. Med våre moderne maskiner kan vi rense, polere, skure, bone, olje og vedlikeholde alle typer gulv.

  Vinduspuss
  Vi har en fast stab med erfarne vinduspussere, og bruker moderne utstyr for å gjøre vinduene rene og flekkfrie på en fagmessig og riktig måte. Slik at du kan se gjennom vinduene – og ikke på vinduene

  Tepperens
  Regelmessig støvsuging av tepper er en viktig del av vedlikeholdet. I tillegg bør man årlig ta en dypere rens av teppet, for å fjerne støv og bakterier som har samlet seg i teppets fibre. Vi er klare til å bli kalt inn på teppet.

  Grafittifjerning
  Vi fjerner graffitti på fasaden av dine lokaler, med moderne utstyr.

  Fasaderenhold
  Vi vasker utvendig bygningsmasse med høytrykk eller annen egnet metode.

  Ozonbehandling
  Ved ozonbehandling fjerner vi alt av lukt i dine lokaler.
  Behandlingen er enkel og effektiv!

  Hygieneartikler
  Våre ansatte sørger for å bestille nye varer før det går tomt hos din bedrift. Hygieneartikler skal være på plass til enhver tid.

  Matteleie
  Bruk matter for å redusere tilsmussing og slitasje i inngangspartier! Dette kan effektivt bedre inneklimaet og redusere den totale renholdskostnaden.

  Arbeidstiden registreres elektronisk og er tilgjengelig for dere som kunde. Vi er særdeles opptatt av stabilitet på oppdragene og at det er samme renholder som kommer hver gang. Vi varsler på forhånd ved vikarbruk.

  Oversiktlig og avtalt renholdsplan
  Hva som skal gjøres, hvor ofte det skal gjøres og når foreslås gjerne i en renholdsplan fra oss. Andre ganger har våre kunder helt klare føringer for hvilke frekvenser som skal brukes. Ved siden av en detaljert renholdsplan (vedlegg til avtale) utformer vi en intuitiv plantegning med renholdsfrekvenser slik at det er enkelt for både oppdragsgiver og renholder å se hva som skal gjøres hver enkelt dag.

  God kommunikasjon i alle ledd er viktig
  Våre renholdere vet at uansett hvor god jobb de gjør, så kan det bli bedre. Og dette skjer gjerne med våre kunders hjelp. Vi er også opptatt av å fortelle våre kunder at kommunikasjon er viktig – det gjør det enklere å se.

  Miljøvennlig rengjøring
  Moderne renhold baseres mest mulig på tørre metoder og miljøvennlige kjemikalier. Vi holder oss selvfølgelig oppdatert på dette.