• Ring oss hele døgnet på telefon (+47) 222 69 911
 • Adgangskontroll og Porttelefon

 • Høy sikkerhet med adgangskontroll og/eller porttelefon.

  Er det mange personer som går ut og inn av bygningen? Hyppige inn og utflytninger?
  Da vil det være svært kostnadseffektivt med et elektronsik adgangskontrollsystem.

   

  Hva er adgangskontroll?

  Ett adgangskontrollsystem er et moderne låsesystem som styres elektronisk istedenfor vanlige nøkler så benyttes adgangskort eller kode hver for seg eller kombinert.

  Adgangskontroll øker sikkerheten

  En adgangskontroll hinderer uvedkommende fra å komme seg inn ettersom dører hodes låst. Mistede adgangskort kan enkelt sperres ute slik at adgangskontrollen øker sikkerheten.

  Passersystem forenkler bruk

  Adgangskontrollsystem er enkelt både for den som skal passere og den som skal administrere systemet og tilgang.

  Når en dør skal låses opp er det lettere å bare holde opp en nøkkelbrikke enn å føre en nøkkel inn i en mekanisk lås, spesielt om man har hendene fulle med ett eller annet. Et adgangskontrollsystem er også enkelt å automatisere for bevegelseshemmede.

  Adgangskontroll er kostnadseffektivt

  Med tanke på drift og vedlikehold er adgangskontroll det mest kostnadseffektive låsesystemet man kan ha. Vedlikehold er mye rimeligere enn i et mekanisk låsesystem.

  Om et nøkkelkort forsvinner trenger man ikke å bytte hele låsesystemet men kun sperre ut det aktuelle kortet.
  Skal dere bygge om eller forandre noe i fremtiden kan adgangskontrollsystemet enkelt bygges ut eller omprogrammeres. Systemet får da en lang livstid og blir en kostnadseffektiv investering over tid.

  Vår styrke som leverandør er kunnskap og erfaring

  Vi installerer og vedlikeholder alle typer adgangskontrollsystem og porttelefon. Vi kan sette oss ned med kunden og kartlegge hvilket system som passer best for kunden. Ønsker kunden å utvide systemet senere kan vi enkelt utvide systemet. Vi kan også levere systemer som kan "snakke med" andre systemer som alarmsystem, lås eller kamerasystem som kunden allerede benytter seg av eller som vi installerer i kombinasjon.

  Vi lever systemer fra Trioving, Assa, Salto, RCO og Nordson.